Woonverzekering Vierakker Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €4,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via deze pagina tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Vierakker. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle erkende verzekeraars zoals ANWB en nowGo die schade als gevolg van water, vandalisme, bliksem, brand verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Vierakker juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door inbraak, vandalisme, diefstal, brand, storm. Je moet dan denken aan bijv. kapotte meubels. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals aquarium en kampeeruitrusting? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Vierakker? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren en nowGo werken met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Tzum verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-vierakker


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Bronckhorst? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als storm en diefstal. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

In huis roken of brandstichting? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Vierakker is altijd een risico. De gaatjesboormethode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis regel je met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval / loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. Normaliter worden de kosten betaald middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de voorwaarden van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Je kunt denken aan een kapotte goot. In veel gevallen is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €400.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Vierakker
Direct een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hieronder tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Vierakker gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Vierakker

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Vierakker aanvullen met enkele handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna bekijk jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Slappeterp afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is dan geen gek idee. Deze nieuwe verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een laptop + een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vierakker

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon + geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.350.000 tot €3.550.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Opstalverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Vierakker
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Denk aan schade die iemand bij jou veroorzaakt en geschil met de buren. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf circa €32,20 tot €38,35 per maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Vierakker online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering