Woonverzekering Nieuwland Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,60 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze website ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Nieuwland. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen waaronder Aon Direct en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. inbraak, vandalisme, bliksem, brand afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwland juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, water, diefstal, storm. Je kunt dan denken aan schade aan computers. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als vazen en iPad? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Nieuwland? Start meteen met à la minute’onze vergelijker! In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Delta Lloyd of Turien en Co bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Munnekeburen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nieuwland


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Zederik? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. blikseminslag of plundering. In het geval van een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een omgevallen lamp? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Nieuwland kan zomaar gebeuren. Insluipen of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De kostenpost vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui en Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een kapotte koelkast. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel/opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. Vaak betreft het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €255.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwland
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hier tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Nieuwland zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwland

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Tip: je kunt de woonverzekering in Nieuwland nog persoonlijker maken met diverse nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Lierderholthuis afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze nieuwe modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een mobiele telefoon en viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Nieuwland

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en letselschade. Onder andere een kapotte laptop & ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking van €1.550.000 tot €2.600.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €4,05 (per maand). Check ook Verzekeruzelf.nl dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwland
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een webshop die niet levert & bij aankoop van een huis. In dat geval is het belangrijk dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende modules.

 • Consument (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil over de uitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €28,30 tot wel €28,70 per maand in juli 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuwland online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering