Woonverzekering Beilen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Beilen. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende partijen als DAK en Polis Direct die schade zoals storm, water, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Beilen juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, vandalisme, brand, diefstal, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op zaken als frituurpan en badkameraccessoires? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Beilen? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Aegon en Turien en Co hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Arum verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-beilen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Midden-Drenthe? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als schade door wateroverlast en roet. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Beilen kan ook jou gebeuren. Flipperen of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning loopt via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €500.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Beilen
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina stuit je op een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Beilen zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Beilen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Tip: jij mag de woonverzekering in Beilen aanvullen met additionele praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand tref je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Zandeweer afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is dan geen gek idee. Deze additionele zekerheid is er bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een telefoon laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een spiegelreflexcamera & een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Beilen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit of ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.300.000 tot €4.000.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: Centraal Beheer polis.

Rechtsbijstandverzekering Beilen
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld studiefinanciering of bouw- en verbouwgeschillen. In dat geval is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies verschillen enorm (vanaf €38,40 tot wel €33,20 p/maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Beilen vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering