Woonverzekering Arum Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor bewoners van Arum. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle bekende partijen als bijv. ASR Verzekeringen en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van bliksem, inbraak, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Arum april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is o.a. inbraak, brand, water, vandalisme, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan elektrische apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als stoffering of tuingereedschap? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Arum? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten nemen een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo + OHRA werken met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Achtmaal verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-arum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Súdwest-Fryslân? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn inclusief. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en vandalisme. Bij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Arum kan ook jou overkomen. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval / Een lekkende vaatwasser. Typische schade is een kapotte vloer. Normaal gesproken worden de kosten betaald door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn schade aan het dak. In veel gevallen betreft het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot circa €390.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Arum
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Arum gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Arum

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: men mag deze woonverzekering in Arum uitbreiden met een paar handige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna bekijk jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Willemstad afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan aan te raden. Deze unieke modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spiegelreflexcamera + een kinderwagen. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Arum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan een barst in het scherm en ook fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.250.000 tot €2.950.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: nowGo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Arum
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met bedrijven & geschillen over een motorrijtuig. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit allerlei modules.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf circa €25,65 oplopend tot €35,25 per maand in april 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Arum online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering