Woonverzekering Achtmaal Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Dankzij de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Achtmaal. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen als HEMA en ZLM die schade als gevolg van vandalisme, inbraak, brand, storm vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Achtmaal februari 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijv. brand, water, diefstal, storm, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als tv of kleding? Er zijn in de basis 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Achtmaal? Start meteen met direct de vergelijkingstool. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK + SNS bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Zuid-Scharwoude verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-achtmaal


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zundert? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn inbegrepen. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als hagelschade of diefstal. Meer zekerheid? Met een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een fout in het elektriciteitsnet? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Achtmaal is altijd een risico. Openwrikken of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade door inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot of gesprongen leidingen. Typische schade is een onbruikbare droger. In de regel worden de kosten betaald via de opstal- of inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €310.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Achtmaal
Meteen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna stuit je op bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Achtmaal zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Achtmaal

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Achtmaal aanvullen met een aantal belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop check je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Werkhoven afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe dekkingis er bij gebroken glas. Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een tablet en jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: misschien heb jij ook een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Achtmaal

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto en kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.500.000 tot ruim €4.500.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: BLG wonen.

Rechtsbijstandverzekering Achtmaal
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij salarisaanpassing & conflict met een automobilist. Dan is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf circa €36,75 t/m €36,85 per maand in februari 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Achtmaal voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?