Woonverzekering Werkhoven Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Werkhoven. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders als bijv. BLG wonen en Klaverblad die schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, water, brand verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Werkhoven juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door o.a. diefstal, water, storm, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als vitrages en centrifuge? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Werkhoven? Open meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten nemen een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer of Zelf hanteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Vrouwenparochie verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-werkhoven


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Bunnik? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn afgedekt. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en smeltschade. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een defect strijkapparaat? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Werkhoven kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen gaat met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag en een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Denk maar aan schade aan het dak. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €515.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Werkhoven
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Werkhoven eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Werkhoven

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Werkhoven nog persoonlijker maken met een paar belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Terborg afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze extra polis verzekert bij gebroken glas. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een filmcamera & een rollator. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Werkhoven

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte vaas en ook kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.250.000 oplopend tot €4.850.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,90 per maand. Bekijk ook FBTO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Werkhoven
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict met een ziekenhuis & bij aankoop van een huis. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consument (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars variëren significant (startend vanaf €28,40 t/m €24,45 p/maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Werkhoven voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering