Woonverzekering Sint Anthonis Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Sint Anthonis. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle bekende partijen zoals ANWB en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. water, inbraak, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Sint Anthonis maart 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, inbraak, storm, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan keukenapparatuur. De definitie van inboedel is alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals game consoles en strijkbout? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Sint Anthonis? Open meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zie je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali + Univé faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Sassenheim verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sint-anthonis


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Sint Anthonis? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn afgedekt. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schade als waterschade en roet. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade van jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Sint Anthonis kan ook jou overkomen. Insluipen of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De kostenpost door een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan de woningloopt middels de opstal, en ontvreemde spullen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €675.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint Anthonis
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Sint Anthonis zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Sint Anthonis

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag de woonverzekering in Sint Anthonis completer maken met enkele nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Oudesluis afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze nieuwe moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een spelcomputer + gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sint Anthonis

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een barst in het scherm of fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.450.000 tot zo’n €4.750.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,60 (per maand). Check ook DAK dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint Anthonis
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een bank en geluidsoverlast. Hierbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. reorganisatie)
 • Woonconflicten (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf circa €24,90 tot en met €27,85 per maand in maart 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Sint Anthonis op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering