Woonverzekering Sassenheim Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,00 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Sassenheim. De woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals ASR Verzekeringen en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van water, brand, vandalisme, storm dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Sassenheim juli 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld water, vandalisme, storm, inbraak, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als vitrages of relaxfauteuil? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Sassenheim? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als De Goudse of nowGo werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Rijen verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-sassenheim


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Teylingen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als schade door storm en rook. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Sassenheim kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De kostenpost n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm of gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. Meestal wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Je kunt denken aan schade aan het dak. Veelal gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €320.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Sassenheim
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Sassenheim moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die in lijn zijn met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Sassenheim

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Sassenheim complementeren met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Oosterwijtwerd afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze additionele polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een navigatieapparaat + jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sassenheim

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan personen. Onder andere een kapotte telefoon en smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €1.550.000 tot wel €3.800.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,95 (per maand). Check ook OHRA pakket.

Rechtsbijstandverzekering Sassenheim
De module rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. aankopen die niet geleverd zijn en geschillen over een motorrijtuig. In dat geval is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf €26,70 tot en met €38,20 per maand in juli 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Sassenheim afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering