Woonverzekering Blokker Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,50 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Met behulp van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor jouw huis in Blokker. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle grote verzekeraars als Bovag en nowGo die schade veroorzaakt door bliksem, storm, water, brand verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Blokker mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door storm, brand, diefstal, vandalisme, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als horloges en hobby-artikelen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Blokker? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten nemen een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket tref je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen en Reaal faciliteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Beetsterzwaag verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-blokker


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hoorn? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Alle grote hypotheken verplichten deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als stormschade en rook. Meer zekerheid? Met een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of brandstichting? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Blokker is niet leuk, maar kan gebeuren. Gaatjes boren of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat via de opstal, en ontvreemde spullen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot / een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico oplopend tot €475.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Blokker
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Blokker eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Blokker

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Blokker aanvullen met een paar nuttige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand tref jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Zwartebroek afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe zekerheid staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels en tablets tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een e-reader of jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: mogelijk heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Blokker

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere kapotte apparatuur + kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €1.350.000 tot wel €3.850.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,95 (per maand). Check ook Polis Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Blokker
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij pensioenen & geluidsoverlast. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf €30,40 tot wel €32,60 p/maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Blokker online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering