Woonverzekering IJsselstein Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Met behulp van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in IJsselstein. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders als Bruns ten Brink en Reaal die schade veroorzaakt door vandalisme, bliksem, storm, brand vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in IJsselstein juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, vandalisme, diefstal, inbraak, brand. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen computer. De definitie van inboedel is alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als haarden en keukentafel? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering IJsselstein? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen of Unigarant faciliteren zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Holsloot verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ijsselstein


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in IJsselstein? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en roet. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een defecte magnetron? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in IJsselstein is altijd een risico. Insluipen of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, en ontvreemde bezittingen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. In de regel wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €675.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in IJsselstein
Meteen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in IJsselstein moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in IJsselstein

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in IJsselstein aanvullen met extra belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Grolloo afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon of jouw golfspullen. Let op oververzekering: mogelijk hebben jullie al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten IJsselstein

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan personen. Voorbeelden zijn krassen op de auto en ook het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.450.000 tot ruim €3.250.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,15 (betaling per maand). Wellicht interessant: Bruns ten Brink.

Rechtsbijstandverzekering IJsselstein
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een bank of geschillen over een motorrijtuig. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit enkele opties.

 • Consument & wonen (bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand zijn zeer wisselend (startend vanaf €31,25 t/m €35,05 p/maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering IJsselstein online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?