Woonverzekering Eexterveen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Eexterveen. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle landelijke aanbieders als bijv. Aegon en Lancyr die schade zoals inbraak, bliksem, storm, water vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Eexterveen mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, inbraak, diefstal, brand, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van gebroken servies. Met inboedel bedoelen we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als meubilair of sportuitrusting? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Eexterveen? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten nemen een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Delta Lloyd of Interpolis hanteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Dorst verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-eexterveen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Aa en Hunze? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. blikseminslag en schroeischade. Via een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een defect strijkapparaat? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Eexterveen kan zomaar gebeuren. Flipperen of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost ten gevolge van een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine of Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Meestal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoger eigen risico die oploopt tot €575.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Eexterveen
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker direct jouw onderkomen in Eexterveen eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Eexterveen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag de woonverzekering in Eexterveen uitbreiden met een paar belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Broekhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval de moeite. Deze mogelijke polis is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een fotocamera en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Eexterveen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte laptop & fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij variërend van €1.250.000 tot ruim €2.700.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,80 p/maand. Ga verder naar ZLM.

Rechtsbijstandverzekering Eexterveen
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij tuchtzaken & bij aankoop van een huis. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf €26,80 tot €28,45 p/maand in mei 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Eexterveen voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering