Woonverzekering Broekhuizen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,20 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering voor jouw woning in Broekhuizen. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote partijen als bijv. ANWB en SNS die schade door o.a. inbraak, storm, brand, water verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Broekhuizen mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, brand, storm, water. Denk bijvoorbeeld aan contant geld en waardebonnen. Onder inboedel verstaan we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals gordijnen en raamventilator? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Broekhuizen? Begin direct met à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Europeesche + Interpolis hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Blaricum verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-broekhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Meppel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn inbegrepen. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en schade door regen. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of gaslekken? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Broekhuizen is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater en een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als schade aan het dak. Doorgaans worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Denk maar aan beschadigde gevel. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €575.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Broekhuizen
Snel een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Broekhuizen zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Broekhuizen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Broekhuizen nog persoonlijker maken met extra nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Alem afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke verzekering betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een laptop of kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Broekhuizen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en letselschade. Denk dan aan een kapotte vaas en ook geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf zo’n €950.000 tot €3.550.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,35 per maand. Bekijk ook Polis Direct.

Rechtsbijstandverzekering Broekhuizen
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met een webshop & conflict over aankoop auto. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €34,25 tot €32,90 per maand in mei 2024). De prijs hangt af van de modules, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Broekhuizen op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?