Woonverzekering Oosterland Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Oosterland. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle populaire maatschappijen als Allsecur en ZLM die schade als gevolg van brand, inbraak, storm, water (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oosterland juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door diefstal, water, storm, vandalisme, brand. Je moet dan denken aan bijv. gebroken servies. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als platenspeler en iPhone? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Oosterland? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche en SNS hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Nootdorp verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oosterland


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Schouwen-Duiveland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schade als blikseminslag of plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een fout in het elektriciteitsnet? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade van jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Oosterland is altijd een risico. De Bulgaarse methode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. Jouw schade door inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak en een lekkende kraan. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw condities van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer ondervinden we een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €665.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Oosterland
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Op deze pagina vind je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Oosterland zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oosterland

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Oosterland uitbreiden met diverse interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees jij handige info (of bekijk woonverzekering Meppel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezevaak interessant. Deze extra verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels en tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een fotocamera & sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oosterland

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet of medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €1.500.000 tot zo’n €2.850.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,55 (per maand). Check ook Europeesche pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oosterland
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan medische fout & erfafscheidingen e.d.. Hierbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf circa €30,30 oplopend tot €32,95 per maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Oosterland afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering