Woonverzekering Nootdorp Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Nootdorp. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars als De Goudse en Independer die schade door bijvoorbeeld inbraak, water, storm, bliksem dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nootdorp juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijv. water, brand, storm, diefstal, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als koelkast en salontafel? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Nootdorp? Open direct de vergelijkingstool. Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals De Goudse + SNS bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nieuwebrug verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-nootdorp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Pijnacker-Nootdorp? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn gedekt. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schade als waterschade of vandalisme. In het geval van een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Nootdorp kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming of een lek waterbed. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €595.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nootdorp
Snel een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen in Nootdorp eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Nootdorp

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Nootdorp completer maken met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina doorzoek je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Luttenberg afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval de moeite. Deze nieuwe zekerheid staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: zaken als een aquarium of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en kleding. Waak voor oververzekering: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nootdorp

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere behang dat moet worden vervangen en ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.450.000 tot wel €4.750.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €4,05 per maand. Bekijk ook Turien en Co.

Rechtsbijstandverzekering Nootdorp
De polis rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. tuchtzaken en erfafscheidingen e.d.. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf circa €38,70 t/m €36,80 p/maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Nootdorp online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering