Woonverzekering Luttenberg Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €6,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Luttenberg. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle populaire partijen zoals Avéro Achmea en Turien en Co die schade als gevolg van brand, storm, vandalisme, inbraak verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Luttenberg mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, brand, storm, water. Dit kan bijv. gaan om een defecte koelkast. De definitie van inboedel is alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals cd’s en wasmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Luttenberg? Open direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen + OHRA verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lettele verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-luttenberg


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Raalte? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als blikseminslag of poging tot inbraak. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een defect strijkapparaat? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Luttenberg kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval of een kapot waterbed. Typische schade is een vloer die hersteld moet worden. In veel gevallen wordt deze schade gedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms ondervinden we een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €620.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Luttenberg
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw jouw woning in Luttenberg moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Luttenberg

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Luttenberg complementeren met verschillende praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Itens afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze additionele zekerheid betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een laptop + gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Luttenberg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer en ook geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.350.000 tot ruim €4.750.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,80 per maand. Bekijk ook London Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Luttenberg
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan erfenis of conflict met een autodealer. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies verschillen nogal (beginnend bij €31,75 tot €25,35 p/maand in mei 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Luttenberg afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering