Woonverzekering Lettele Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Lettele. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke bedrijven waaronder Aon Direct en Interpolis die schade door o.a. vandalisme, brand, storm, water afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Lettele april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is onder andere vandalisme, inbraak, brand, storm, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als vloerbedekking of Xbox? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Lettele? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als BLG wonen en OHRA werken met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Kronenberg verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-lettele


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Deventer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm en diefstal. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Lettele kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan de woninghandel je af via de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. In veel gevallen wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de actuele polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Meestal is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot wel €405.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Lettele
Snel een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Lettele gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Lettele

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Lettele complementeren met diverse handige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Homoet afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze mogelijke dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels en iPads worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer of een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lettele

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte laptop of therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag variërend van €950.000 tot €4.000.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,95 per maand. Bekijk ook Europeesche dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lettele
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met een keukenhandel en conflict na autoschade. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf €34,30 tot wel €24,35 p/maand in april 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Lettele vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering