Woonverzekering Homoet Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €7,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Homoet. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars zoals Europeesche en Turien en Co die schade als gevolg van bliksem, inbraak, water, storm dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Homoet mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, inbraak, diefstal, storm, water. Je kunt dan denken aan schade aan muziekinstrumenten. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als glas- en aardewerk of kleding? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Homoet? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als ANWB + Independer hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Helvoirt verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-homoet


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Overbetuwe? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als aanrijding of aanvaring en rook. Via een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een schoorsteenbrand? Brand in huis kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Homoet kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €390.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Homoet
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand stuit je op een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in Homoet zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Homoet

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Homoet complementeren met additionele handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check je handige info (of bekijk woonverzekering Gelselaar afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan vaak interessant. Deze mogelijke polis staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een spelcomputer & een kinderwagen. Let op oververzekering: dikwijls bezit jij al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Homoet

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte laptop of ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.200.000 tot zo’n €4.450.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,90 (per maand). Check ook BLG wonen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Homoet
De rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict over jouw functie of erfafscheidingen e.d.. Hierbij is het prettig dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf €35,05 t/m €37,35 p/maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Homoet vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering