Woonverzekering Helvoirt Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Helvoirt. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen als bijv. Avéro Achmea en Reaal die schade zoals storm, bliksem, vandalisme, brand vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Helvoirt juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, inbraak, brand, water. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als koelkast en iPad? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Helvoirt? Start meteen de woonverzekeringstool. Meestal doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Aegon + ZLM werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Harich verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-helvoirt


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Haaren? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn gedekt. Hierdoor wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Veel hypotheken verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door hagelschade en smeltschade. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of gaslekken? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Helvoirt kan ook jou overkomen. Flipperen of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval en Een lekkende vaatwasser. Typische schade is een kapotte koelkast. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Je kunt denken aan kapotte ruiten. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €500.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Helvoirt
Direct een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker jouw jouw huis in Helvoirt gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Helvoirt

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Helvoirt uitbreiden met extra handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina check je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Ewijk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze mogelijke dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een laptop + een verrekijker. Waak voor oververzekering: misschien heb jij ook een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Helvoirt

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere een barst in het scherm en medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.100.000 tot zo’n €2.600.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: London Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Helvoirt
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met bedrijven & conflict met de buren. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei opties.

 • Consument (bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (startend vanaf €34,10 tot €26,40 per maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Helvoirt op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?