Woonverzekering Harich Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Harich. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle grote partijen als Delta Lloyd en Univé die schade als gevolg van storm, water, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Harich mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is bijv. water, diefstal, brand, inbraak, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan kapotte meubels. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als verlichtingsornamenten of truien? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Harich? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO en Nederlanden van Nu werken met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Graauw verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-harich


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en vandalisme. Via een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Harich kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade door diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningloopt met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en een gesprongen waterleiding. Typische schade is een onbruikbare wasmachine. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €540.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Harich
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute het huis in Harich moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Harich

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Harich complementeren met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Eesveen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze extra polis verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en drumstel. Let op oververzekering: mogelijk hebben jullie al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Harich

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een vlek in de vloer + geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een dekking vanaf zo’n €900.000 tot zo’n €4.450.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,70 p/maand. Ga verder naar Aon Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Harich
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden en conflict met de bank. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand variëren significant (vanaf circa €24,30 tot en met €33,80 p/maand in mei 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Harich op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering