Woonverzekering Sommelsdijk Opstal- en inboedelverzekering, al voor €3,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Sommelsdijk. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld Bovag en Interpolis die schade veroorzaakt door storm, vandalisme, bliksem, inbraak dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Sommelsdijk april 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. diefstal, storm, vandalisme, brand, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan een vloerkleed. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als glaswerk en sofa? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Sommelsdijk? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Aon Direct + Lancyr faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Schuinesloot verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-sommelsdijk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Goeree-Overflakkee? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn gedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of gaslekken? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Sommelsdijk kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt vanwege diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van een kapotte wasmachine. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico oplopend tot €415.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Sommelsdijk
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute het huis in Sommelsdijk zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Sommelsdijk

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Sommelsdijk aanvullen met meerdere praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna lees jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Poortugaal afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan het overwegen waard. Deze unieke zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat + een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sommelsdijk

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte tablet en fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een dekking variërend van €1.050.000 tot €3.550.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: ANWB.

Rechtsbijstandverzekering Sommelsdijk
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een keukenhandel & bij aankoop van een huis. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €33,10 tot en met €28,65 per maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Sommelsdijk voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering