Woonverzekering Poortugaal Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €8,20 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Poortugaal. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars waaronder EAG Assuradeuren en Univé die schade veroorzaakt door brand, vandalisme, water, storm verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Poortugaal juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is o.a. water, vandalisme, brand, diefstal, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als levensmiddelen of dassen? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Poortugaal? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Allsecur + nowGo hanteren zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Oude Wetering verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-poortugaal


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Albrandswaard? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. schade door storm en plundering. Dankzij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een defect strijkapparaat? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Poortugaal kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning gaat via de opstal, en ontvreemde zaken gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag of het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare vriezer. Doorgaans wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan een kapot dak. Vaak is het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €695.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Poortugaal
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Poortugaal zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Poortugaal

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Poortugaal nog persoonlijker maken met een paar handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand doorzoek je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Nieuwlande afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze nieuwe zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Check in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon + een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Poortugaal

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schades van producten en letselschade. Denk dan aan een barst in het scherm en ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.150.000 oplopend tot €3.700.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,85 p/maand. Ga verder naar Rechtsbijstandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Poortugaal
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan medische fout of verkeersongeluk. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf circa €34,85 tot en met €33,55 p/maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Poortugaal afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?