Woonverzekering Warstiens Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,25 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze website tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Warstiens. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als bijv. Aegon en London Verzekeringen die schade door o.a. brand, vandalisme, water, inbraak verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Warstiens juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door storm, brand, diefstal, water, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals kookboeken of servies? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Warstiens? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Aanbieders als ABN AMRO + Lancyr bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Vlist verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-warstiens


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Leeuwarden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn inclusief. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. schade door storm en schroeischade. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of spelen met vuur? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade van jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Warstiens kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. Vaak resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico die oploopt tot €480.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Warstiens
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Warstiens moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Warstiens

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Warstiens nog persoonlijker maken met verschillende belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop bekijk jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Surhuizum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze extra polis staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een spiegelreflexcamera of een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb jij ook een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Warstiens

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan personen. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen + smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen beginnend bij €1.500.000 tot zo’n €3.250.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Reaal afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Warstiens
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een webshop & geschil met de buren. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand schommelen enorm (beginnend bij €37,05 tot wel €37,75 p/maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Warstiens vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering