Woonverzekering Ezinge Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €6,50 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw huis in Ezinge. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle grote bedrijven als bijv. EAG Assuradeuren en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van bliksem, brand, inbraak, water (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ezinge mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijv. vandalisme, inbraak, diefstal, storm, brand. Je moet dan denken aan bijv. beschadigingen aan het interieur. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als computers of barbecue? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Ezinge? Gebruik hiervoor à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zie je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Aegon of SNS verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Egchel verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-ezinge


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Winsum? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn gedekt. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door brand en plundering. Meer zekerheid? Met een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of brand in de schoorsteen? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Ezinge is altijd een risico. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €425.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Ezinge
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hier bekijk je bruikbare info. Verzeker direct jouw woning in Ezinge moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Ezinge

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Ezinge complementeren met diverse handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina tref jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering De Blesse afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze unieke zekerheid betaalt uit bij gebroken glas. Goed om te weten: aquaria, spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een mobiele telefoon + kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ezinge

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan krassen op de auto en ook ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf zo’n €950.000 tot ruim €3.500.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,55 p/maand. Ga verder naar Interpolis pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ezinge
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld arbeidsconflicten & verhalen van schade. In dat geval is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf €28,35 t/m €28,95 p/maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van de modules, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ezinge voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering