Woonverzekering Tollebeek Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Tollebeek. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars waaronder DAK en InShared die schade als gevolg van brand, bliksem, vandalisme, storm dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Tollebeek juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door onder andere water, vandalisme, storm, brand, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als lampen en jacks? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Tollebeek? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket tref je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Aon Direct en InShared verkopen deze pakket verzekeringen. Check ook: Sumar verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-tollebeek


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Noordoostpolder? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn afgedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. stormschade en rook. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of brand in de schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Tollebeek kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat via de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval of het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €315.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Tollebeek
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hierna stuit je op meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Tollebeek eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Tollebeek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Tollebeek nog persoonlijker maken met additionele praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna lees jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Schalkhaar afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze extra polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Flevoland). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een mobiele telefoon en viool. Let op oververzekering: misschien heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Tollebeek

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit + fysiotherapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €1.500.000 tot zo’n €3.050.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allsecur polis.

Rechtsbijstandverzekering Tollebeek
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie & conflict over verzekering. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan enkele opties.

 • Consument (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf €25,10 oplopend tot €27,35 per maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Tollebeek vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?