Woonverzekering Schalkhaar Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,00 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Schalkhaar. Een woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle populaire maatschappijen als bijv. Bruns ten Brink en ZLM die schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, brand, water vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Schalkhaar juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, diefstal, inbraak, vandalisme, water. Je kunt dan denken aan een defecte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als muziekinstrumenten en autoped? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Schalkhaar? Start à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als HEMA of London Verzekeringen hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Rijs verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-schalkhaar


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Deventer? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Veel van de hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als hagelschade en roet. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Schalkhaar kan ook jou overkomen. De Flippermethode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui en lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. Meestal worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Download de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Veelal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €350.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Schalkhaar
Snel een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Schalkhaar moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die matchen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Schalkhaar

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Schalkhaar nog persoonlijker maken met enkele belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina tref je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Oostkapelle afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze extra polis staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels, aquaria of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een filmcamera + een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Schalkhaar

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere een kapotte telefoon en therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een dekking van €1.400.000 oplopend tot €4.850.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,85 per maand. Bekijk ook Turien en Co pakket.

Rechtsbijstandverzekering Schalkhaar
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld als je werkgever failliet gaat & geschil over de uitkering. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf €32,90 t/m €28,60 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Schalkhaar online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering