Woonverzekering Oostkapelle Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Oostkapelle. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen zoals Aegon en OHRA die schade als gevolg van inbraak, bliksem, brand, vandalisme dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oostkapelle april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door diefstal, storm, brand, water, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een kapotte computer. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als kruiden of zonnepanelen? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Oostkapelle? Start vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen gaan voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als DAK en OHRA werken met deze pakket verzekeringen. Check ook: Obbicht verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-oostkapelle


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Veere? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn gedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) en vandalisme. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of gaslekken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Oostkapelle kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade n.a.v. een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningwordt afgehandeld middels de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn een kapotte vriezer. Doorgaans worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de condities van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. Meestal is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico tot wel €575.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Oostkapelle
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hierna ontdek je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw woning in Oostkapelle probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oostkapelle

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Oostkapelle complementeren met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand bekijk je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Middelie afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke polis verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPhones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). Het betreft hier spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een laptop en een rollator. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Oostkapelle

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan personen. Denk dan aan krassen op de auto & kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.450.000 tot wel €3.850.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: London Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oostkapelle
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Denk aan problemen op het werk en conflict over wonen. Dan is het prettig dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (startend vanaf €30,75 tot en met €27,85 per maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oostkapelle vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering