Woonverzekering Middelie Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Middelie. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als bijv. ANWB en Polis Direct die schade door o.a. vandalisme, bliksem, storm, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Middelie juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, water, storm, brand, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte TV. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als magnetron en handschoenen? Op dit gebied zijn er 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Middelie? Gebruik hiervoor vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeraars als De Goudse en InShared hanteren zulke pakket verzekeringen. Check ook: Maasbree verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-middelie


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zeevang? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en smeltschade. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een vuile afzuigkap? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Middelie is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning loopt via de opstal, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de actuele polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een lek dag. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot circa €650.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Middelie
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Op deze pagina bekijk je een handig stappenplan. Verzeker meteen de woning in Middelie eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Middelie

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Middelie complementeren met diverse nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Kollum afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezevaak interessant. Deze extra dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Let op: aquaria, spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • De iPad laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een navigatieapparaat en jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Middelie

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en letselschade. Onder andere behang dat moet worden vervangen en ook ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €1.300.000 tot wel €3.900.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €4,00 (per maand). Check ook Generali pakket.

Rechtsbijstandverzekering Middelie
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een webshop & conflict over reparatie auto. Daarbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consument (bijv. een webshop die niet levert)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars variëren significant (beginnend bij €25,05 oplopend tot €38,60 p/maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Middelie vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering