Woonverzekering Sluiskil Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,40 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Sluiskil. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle bekende aanbieders als BLG wonen en SNS die schade veroorzaakt door brand, storm, bliksem, inbraak vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Sluiskil juli 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. storm, inbraak, diefstal, brand, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan keukenapparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als verlichting en tassen? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Sluiskil? Start à la minute’onze vergelijker! Vaak werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink en SNS zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Schiphol-Rijk verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sluiskil


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Terneuzen? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. waterschade en omvallen van bomen. In het geval van een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een defect strijkapparaat? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Sluiskil is altijd een risico. Gaatjes boren of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan de woningregel je via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoog eigen risico oplopend tot €465.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Sluiskil
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina tref je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Sluiskil gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Sluiskil

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag de woonverzekering in Sluiskil completer maken met enkele handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Petten afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze mogelijke moduleverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert een breed scale aan schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon + een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Sluiskil

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere kapotte apparatuur of ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.300.000 tot ruim €2.600.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,05 (per maand). Check ook Brandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Sluiskil
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over erfenis & ingevorderd rijbewijs. Hierbij is het belangrijk dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (beginnend bij €35,35 tot €30,10 p/maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Sluiskil online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering