Woonverzekering Petten Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,55 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Via deze website vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Petten. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders waaronder ANWB en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van bliksem, brand, storm, vandalisme dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Petten juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, diefstal, water, brand, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte wasmachine. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals koelkast en lingerie? We onderscheiden een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Petten? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Delta Lloyd en Unigarant hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Ottoland verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-petten


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Schagen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten n.a.v. stormschade en schroeischade. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade van roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Petten kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag / een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. In de regel worden de kosten betaald door de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. Vaak betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico tot wel €485.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Petten
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hier tref je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Petten moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Petten

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Petten complementeren met een paar praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Nieuwegein afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze extra verzekering verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een iPad & een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Petten

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Voorbeelden zijn een gebroken ruit & kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.400.000 tot ruim €3.400.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,60 (per maand). Check ook Turien en Co dekking.

Rechtsbijstandverzekering Petten
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Denk aan geschil over ouderlijk gezag en conflict bij het bouwen van een huis. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies variëren significant (vanaf circa €30,85 t/m €31,90 per maand in juni 2024). Het tarief hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Petten voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering