Woonverzekering Vlaardingen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Vlaardingen. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld Bovag en Lancyr die schade zoals inbraak, water, bliksem, storm verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Vlaardingen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door brand, inbraak, storm, diefstal, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een defecte televisie. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als koelkast en dressoir? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Vlaardingen? Open direct de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK + London Verzekeringen hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Uithuizermeeden verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vlaardingen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Vlaardingen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) en schroeischade. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een kapotte koelkast? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Vlaardingen kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Schade ten gevolge van een inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis regel je d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Je kunt denken aan kapotte ruiten. Meestal resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €320.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Vlaardingen
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Vlaardingen zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Vlaardingen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt de woonverzekering in Vlaardingen complementeren met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop bekijk jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Smalle Ee afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: een mooie spiegel en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een iPad & drumstel. Let op oververzekering: wellicht heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Vlaardingen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan een deuk in de auto en ook kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen vergoeden bedragen variërend van €900.000 tot zo’n €2.950.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allianz.

Rechtsbijstandverzekering Vlaardingen
Het product rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erkenning van kinderen & als je iets overkomt in het verkeer. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Werk & Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (startend vanaf €30,70 tot €31,20 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Vlaardingen op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering