Woonverzekering Langerak Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,00 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Langerak. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en Lancyr die schade door o.a. inbraak, water, brand, bliksem dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Langerak juli 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, water, inbraak, vandalisme, storm. Je kunt dan denken aan een defecte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als glaswerk of wasdroger? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Langerak? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Ditzo en ZLM werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Kloosterzande verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-langerak


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Molenwaard? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inbegrepen. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. De meeste hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) of schroeischade. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of vlam in de pan? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade van spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Langerak is altijd een risico. Gaatjes boren of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Jouw schade door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag en bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn opbollend laminaat. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico oplopend tot €625.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Langerak
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Langerak gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Langerak

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Langerak aanvullen met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Heythuysen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een mobiele telefoon en viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Langerak

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere kapotte apparatuur & kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag variërend van €950.000 tot €3.950.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook Independer polis.

Rechtsbijstandverzekering Langerak
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. als je werkgever failliet gaat of conflict bij aankoop huis. Daarbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf €33,15 tot €32,90 p/maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Langerak online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering