Woonverzekering Westbeemster Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Westbeemster. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders waaronder FBTO en InShared die schade zoals inbraak, bliksem, storm, brand verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Westbeemster juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door onder andere diefstal, water, brand, vandalisme, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan computers. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als fornuis of barbecue? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Westbeemster? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO en Univé hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Waal verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-westbeemster


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Beemster? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn afgedekt. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door stormschade en brandblussing. Via een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Westbeemster kan ook jou overkomen. Insluipen of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen spullen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming en een lekkende kraan. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €365.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Westbeemster
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker jouw het huis in Westbeemster zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Westbeemster

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Westbeemster aanvullen met een aantal handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop bekijk je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Ternaard afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Tip: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat of een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Westbeemster

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen en ook ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.150.000 oplopend tot €3.600.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Interpolis pakket.

Rechtsbijstandverzekering Westbeemster
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflicten consumentenaankopen & conflict over aankoop auto. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies variëren significant (startend vanaf €30,75 tot €37,05 per maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Westbeemster op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?