Woonverzekering Ternaard Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Ternaard. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle populaire partijen waaronder ANWB en InShared die schade door o.a. bliksem, water, inbraak, vandalisme afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ternaard april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door diefstal, water, vandalisme, brand, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan computers. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als oven en audiovisuele apparatuur? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Ternaard? Gebruik hiervoor direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket tref je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz + Interpolis hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Steenbergen verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-ternaard


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Dongeradeel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door brand en rook. Dankzij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Ternaard is altijd een risico. De gaatjesboormethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken gaat via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine en een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. Doorgaans wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapot dak. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €265.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Ternaard
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Op deze pagina stuit je op een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog het huis in Ternaard moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Ternaard

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Ternaard nog persoonlijker maken met een paar nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder vind jij handige info (of bekijk woonverzekering Rumpt afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze nieuwe moduleverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een iPad en gitaar. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Ternaard

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen en ook ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf zo’n €1.100.000 tot zo’n €3.200.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: EAG Assuradeuren pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ternaard
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. geschillen binnen de familie en conflict met makelaar. In dat geval is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €33,70 tot en met €30,95 p/maand in april 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ternaard online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering