Woonverzekering Kaatsheuvel Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Kaatsheuvel. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven als bijv. HEMA en InShared die schade door bijvoorbeeld brand, bliksem, storm, inbraak dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Kaatsheuvel april 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld brand, diefstal, inbraak, vandalisme, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan een vloerkleed. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals vitrages of sjaals? We onderscheiden 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Kaatsheuvel? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink + Zelf hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Hoornaar verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kaatsheuvel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Loon op Zand? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als brand of vandalisme. In het geval van een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een gevallen strijkbout? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Kaatsheuvel kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag of een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal- of inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapotte schutting. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot om en nabij de €320.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kaatsheuvel
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Kaatsheuvel zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Kaatsheuvel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Kaatsheuvel complementeren met een aantal handige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Halsteren afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze nieuwe moduleverzekert bij gebroken glas. Let op: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Lees je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een tablet en sieraden. Pas op voor oververzekeren: wellicht beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Kaatsheuvel

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet en ook het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.200.000 tot wel €4.450.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ZLM.

Rechtsbijstandverzekering Kaatsheuvel
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. sociale wetgeving & conflict met een schadehersteller. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

 • Consument (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies verschillen enorm (vanaf €30,80 t/m €29,40 p/maand in april 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Kaatsheuvel online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering