Woonverzekering Halsteren Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €8,70 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Via deze pagina vind je de beste woonverzekering voor bewoners van Halsteren. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle erkende verzekeraars zoals Delta Lloyd en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. water, inbraak, storm, bliksem vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Halsteren juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, inbraak, diefstal, brand, water. Je moet dan denken aan bijv. schade aan een vloerkleed. De definitie van inboedel is alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als vriezer of iPad? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Halsteren? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeraars als Centraal Beheer en Klaverblad hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Goedereede verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-halsteren


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Bergen op Zoom? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheken verplichten deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en vandalisme. Bij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of keukenbrand? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Halsteren kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. In de regel wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €425.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Halsteren
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hier stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Halsteren probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Halsteren

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Halsteren nog persoonlijker maken met additionele nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina vind je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Eelde afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze nieuwe verzekering is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan filmapparatuur en een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Halsteren

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan krassen op de auto en ook geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €1.200.000 tot wel €2.500.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,90 per maand. Bekijk ook Polis Direct.

Rechtsbijstandverzekering Halsteren
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met het UWV & verkeersongeluk. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (startend vanaf €26,85 t/m €36,35 per maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Halsteren voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?