Woonverzekering Nieuw-Vossemeer Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Nieuw-Vossemeer. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle bekende bedrijven waaronder HEMA en Nederlanden van Nu die schade zoals storm, vandalisme, inbraak, water dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuw-Vossemeer juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, inbraak, water, diefstal, storm. Je kunt dan denken aan een defecte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals glaswerk of strijkbout? We onderscheiden drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Nieuw-Vossemeer? Start à la minute’de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen nemen een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket vind je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als FBTO of Univé hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Minnertsga verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-nieuw-vossemeer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Steenbergen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn inbegrepen. Daardoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als blikseminslag of schade door regen. In het geval van een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een gevallen strijkbout? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Nieuw-Vossemeer is altijd een risico. Insluipen of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui en Een lekkende vaatwasser. Typische schade is schade aan het dak. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Vaak gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot wel €605.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuw-Vossemeer
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Nieuw-Vossemeer gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuw-Vossemeer

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Nieuw-Vossemeer aanvullen met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina doorzoek jij praktische info (of bekijk woonverzekering Lemelerveld afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze additionele moduleverzekert bij gebroken glas. Advies: aquaria, spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat & sieraden. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nieuw-Vossemeer

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan krassen op de auto + kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.100.000 tot zo’n €3.250.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,55 p/maand. Ga verder naar FBTO dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuw-Vossemeer
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan als je werkgever failliet gaat of afgenomen rijbewijs. In dat geval is het belangrijk dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf €31,45 oplopend tot €37,75 p/maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuw-Vossemeer op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering