Woonverzekering Zwijndrecht Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw woning in Zwijndrecht. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende bedrijven waaronder Ditzo en London Verzekeringen die schade als gevolg van bliksem, inbraak, storm, vandalisme dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zwijndrecht juni 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, storm, brand, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen computer. Onder inboedel verstaan we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als meubelen of schoenen? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Zwijndrecht? Open meteen de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket vind je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche en Unigarant zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Zeeland verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-zwijndrecht


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zwijndrecht? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn afgedekt. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schade als storm of brandblussing. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade van jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Zwijndrecht kan iedereen gebeuren. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken handel je af middels de opstal, en ontvreemde zaken lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of een gesprongen waterleiding. Typische schade is een vloer die hersteld moet worden. Gewoonlijk wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Je kunt denken aan gesneuvelde ruiten. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €370.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zwijndrecht
Meteen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Zwijndrecht moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zwijndrecht

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Zwijndrecht complementeren met diverse nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina bekijk je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Warfstermolen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is dan vaak interessant. Deze nieuwe verzekering staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een fotocamera of jouw golfspullen. Let op oververzekering: misschien heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zwijndrecht

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en ook ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €1.350.000 tot €4.800.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Unigarant afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zwijndrecht
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict over erkenning van kinderen of conflict na autoschade. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (startend vanaf €37,10 tot wel €32,95 p/maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Zwijndrecht afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering