Woonverzekering Meijel Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €9,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Meijel. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen en Zelf die schade door o.a. brand, bliksem, water, vandalisme afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Meijel juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, inbraak, water, brand, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan kleding. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals pc en kleding? We onderscheiden een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Meijel? Open meteen de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als De Goudse en OHRA bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Luinjeberd verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-meijel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Peel en Maas? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn inbegrepen. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schadeposten als brand of schade door regen. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of brand in de schoorsteen? Brand is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Meijel is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningwordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Normaliter wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Veelal gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot wel €380.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Meijel
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hier ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in Meijel probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Meijel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Meijel aanvullen met extra belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina spot je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Klein Zundert afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele zekerheid is er bij gebroken glas. Opmerking: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een smartphone of een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Meijel

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere behang dat moet worden vervangen of medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €1.100.000 tot €3.300.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aegon pakket.

Rechtsbijstandverzekering Meijel
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij geschil met school van de kinderen of erfafscheidingen e.d.. Hierbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei varianten.

 • Consument (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies schommelen enorm (beginnend bij €27,05 oplopend tot €36,55 per maand in juli 2024). Deze prijs hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Meijel voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?