Woonverzekering Engwierum Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Via onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw huis in Engwierum. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars zoals BLG wonen en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. brand, storm, bliksem, inbraak vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Engwierum juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door onder andere inbraak, water, diefstal, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan elektrische apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals tafelkleden en handschoenen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Engwierum? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Aanbieders als HEMA + ZLM bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Eastermar verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-engwierum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Dongeradeel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm of ontploffing. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of spelen met vuur? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Engwierum kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming of Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is vochtplekken op de buur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw condities van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Veelal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €420.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Engwierum
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Engwierum moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Engwierum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Engwierum complementeren met extra handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder check je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Burum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke polis betaalt uit bij gebroken glas. Let op: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een mobiele telefoon & gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Engwierum

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels of kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €1.400.000 tot wel €4.200.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Polis Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Engwierum
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan een product dat je gekocht hebt of geschillen met de buren. Hierbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies schommelen enorm (vanaf zo’n €23,95 tot en met €27,65 p/maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Engwierum afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering