Woonverzekering Burum Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Burum. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle bekende verzekeraars als bijv. De Goudse en Turien en Co die schade zoals water, brand, inbraak, vandalisme afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Burum mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door brand, diefstal, water, vandalisme, storm. Dit kan bijv. gaan om een defecte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als uurwerken en bank? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Burum? Open meteen de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA + Reaal verkopen deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Bornwird verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-burum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Kollumerland en Nieuwkruisland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn afgedekt. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als storm en ontploffing. Bij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of keukenbrand? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Burum kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkende wasmachine en een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. Doorgaans worden de kosten betaald via de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico die oploopt tot €305.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Burum
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hierna tref je meer informatie. Verzeker meteen het huis in Burum probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Burum

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Burum complementeren met een paar praktische aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder vind je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Anjum afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een smartphone & een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Burum

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen of smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.250.000 tot wel €3.900.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: InShared afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Burum
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bijstandsuitkering & huur- en verhuurgeschillen. Daarbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De premies schommelen enorm (vanaf zo’n €32,30 tot wel €37,55 p/maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Burum op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering