Woonverzekering Zijldijk Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze website stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Zijldijk. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars zoals bijvoorbeeld Allsecur en Independer die schade als gevolg van storm, bliksem, inbraak, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zijldijk juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld water, vandalisme, inbraak, storm, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als cd-speler of haarföhn? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Zijldijk? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket vind je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren of nowGo zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Check ook: Witteveen verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zijldijk


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Loppersum? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn inclusief. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. De meeste hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als aanrijding of aanvaring en ontploffing. Via een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of gaslekken? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade van spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Zijldijk is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade n.a.v. inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en een lek waterbed. Typische schade is een ondergelopen kelder. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Meestal resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €350.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Zijldijk
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Zijldijk zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Zijldijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Zijldijk nog persoonlijker maken met diverse praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop lees je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Vortum-Mullem afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan het overwegen waard. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • de hond springt iemand omver
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een e-reader en viool. Let op oververzekering: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zijldijk

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan besmeurde meubels en ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen vanaf €1.000.000 tot €2.900.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,90 p/maand. Ga verder naar Turien en Co.

Rechtsbijstandverzekering Zijldijk
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. medische fout en in beslag genomen auto e.d.. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies per maand verschillen enorm (startend vanaf €26,65 tot en met €30,60 p/maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Zijldijk voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?