Woonverzekering Witteveen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,65 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Witteveen. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle erkende bedrijven als bijv. Ditzo en Reaal die schade als gevolg van water, bliksem, brand, inbraak afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Witteveen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijv. vandalisme, diefstal, brand, inbraak, water. Je moet dan denken aan bijv. schade aan keukenapparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kristal of schoonmaakartikelen? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Witteveen? Start meteen met vandaag nog onze vergelijker! Vaak doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals HEMA of ING bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Westknollendam verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-witteveen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Midden-Drenthe? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 of rook. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een oververhitte frituurpan? Brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Witteveen kan ook jou overkomen. Flipperen of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval of een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. Meestal wordt deze schade gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Veelal gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot om en nabij de €300.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Witteveen
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hieronder bekijk je bruikbare info. Verzeker jouw jouw huis in Witteveen eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Witteveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Witteveen complementeren met enkele belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop spot je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Veendam afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is dan geen gek idee. Deze unieke polis staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een filmcamera en een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Witteveen

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan een deuk in de auto + ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.400.000 tot wel €3.150.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook Klaverblad dekking.

Rechtsbijstandverzekering Witteveen
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan salarisaanpassing en geluidsoverlast. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Module werk (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (beginnend bij €35,95 tot wel €29,30 per maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Witteveen voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering