Woonverzekering Huppel Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,65 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via deze website tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Huppel. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld De Goudse en ZLM die schade door o.a. vandalisme, brand, inbraak, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Huppel juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijv. vandalisme, water, inbraak, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen laptop. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als aardewerk en kinderwagen? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Huppel? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink en ZLM bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Westeremden verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-huppel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Winterswijk? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en olie. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of brandstichting? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Huppel kan iedereen gebeuren. Flipperen of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken gaat via de opstal, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en gesprongen leidingen. Typische schade is een kapotte wasmachine. Meestal worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Denk maar aan beschadigde gevel. Vaak is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot circa €260.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Huppel
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw woning in Huppel probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Huppel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: men mag deze woonverzekering in Huppel aanvullen met extra handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Utrecht afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze unieke verzekering staat je bij bij gebroken glas. Opmerking: zaken als een aquarium of tablets worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een tablet en gitaar. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Huppel

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte telefoon & kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij variërend van €1.050.000 tot zo’n €3.450.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: De Goudse dekking.

Rechtsbijstandverzekering Huppel
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met een reisbureau of erfafscheidingen e.d.. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomensconflicten (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (beginnend bij €37,80 t/m €34,45 per maand in juni 2024). De prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Huppel vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering