Woonverzekering Vijlen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Dankzij deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Vijlen. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende partijen waaronder Huis In Eén Verzekeringen en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van vandalisme, brand, bliksem, inbraak afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Vijlen april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door inbraak, water, vandalisme, brand, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een gestolen laptop. De definitie van inboedel is alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als pannen of matrassen? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Vijlen? Start meteen met à la minute’onze vergelijker! Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea of Nationale Nederlanden faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Udenhout verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vijlen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Vaals? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn afgedekt. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast of brandblussing. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Vijlen kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of hengelen, er zijn allerlei opties. Schade vanwege inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui en een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. In de regel wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Meestal is het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoog eigen risico oplopend tot €255.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Vijlen
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw woning in Vijlen moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Vijlen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Vijlen nog persoonlijker maken met verschillende nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna bekijk jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Slijkenburg afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe polis verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Wel betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een fotocamera en een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vijlen

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een deuk in de auto & kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.050.000 oplopend tot €4.100.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Rechtsbijstandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Vijlen
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict over erkenning van kinderen & geschil met een verzekeraar. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand verschillen nogal (beginnend bij €25,95 t/m €28,40 per maand in april 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Vijlen op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?