Woonverzekering Sondel Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Via deze pagina ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Sondel. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle erkende bedrijven waaronder DAK en Nationale Nederlanden die schade door o.a. water, inbraak, brand, vandalisme dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Sondel juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld vandalisme, water, brand, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan een defecte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals kachelsverwarmingsapparatuur of matrassen? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Sondel? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali of Nederlanden van Nu faciliteren zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Serooskerke verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-sondel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inbegrepen. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en omvallen van bomen. Via een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of keukenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Sondel is altijd een risico. Gaatjes boren of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval of een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Je kunt denken aan losse dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €305.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Sondel
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Op deze pagina tref je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw huis in Sondel zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Sondel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Sondel completer maken met enkele interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna doorzoek je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Posterholt afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze unieke verzekering betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: zaken als een aquarium of tablets worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Tevens wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een mobiele telefoon & een kinderwagen. Waak voor oververzekering: wellicht heb jij ook een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sondel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte laptop + kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag van €1.550.000 tot €4.150.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,15 p/maand. Ga verder naar Avéro Achmea.

Rechtsbijstandverzekering Sondel
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een keukenhandel en conflict over reparatie auto. Hierbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De premies variëren significant (vanaf circa €25,45 tot en met €26,75 p/maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Sondel online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?