Woonverzekering Posterholt Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Posterholt. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen als Bovag en Unigarant die schade als gevolg van brand, water, storm, vandalisme afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Posterholt juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, storm, water, vandalisme, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen computer. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als serviesgoed of dassen? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Posterholt? Begin direct met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren of SNS hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oudebildtzijl verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-posterholt


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Roerdalen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schade als schade door wateroverlast en vandalisme. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Posterholt is altijd een risico. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine of een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. In de regel wordt dit afgedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €625.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Posterholt
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina tref je een handig stappenplan. Verzeker meteen de woning in Posterholt eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Posterholt

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Posterholt aanvullen met meerdere praktische aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina bekijk jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Nieuwpoort afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen geen gek idee. Deze additionele moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een Macbook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en een verrekijker. Let op oververzekering: misschien bezit jij al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Posterholt

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon en kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €950.000 tot wel €3.900.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: Stormschade.

Rechtsbijstandverzekering Posterholt
De rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een reisbureau & geluidsoverlast. In dat geval is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf circa €32,95 tot wel €38,25 p/maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Posterholt vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?