Woonverzekering Oudebildtzijl Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Oudebildtzijl. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle populaire verzekeraars waaronder HEMA en Lancyr die schade veroorzaakt door vandalisme, water, brand, bliksem afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oudebildtzijl maart 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door o.a. brand, diefstal, inbraak, vandalisme, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan keukenapparatuur. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als verlichting of wasdroger? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Oudebildtzijl? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Aon Direct of Unigarant hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Oost-Souburg verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-oudebildtzijl


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in het Bildt? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn inbegrepen. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) en diefstal. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een vuile afzuigkap? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Oudebildtzijl kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade vanwege inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. Normaal gesproken worden de kosten betaald via de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte gevel. Meestal resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot circa €260.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudebildtzijl
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Op deze pagina vind je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Oudebildtzijl probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijv. grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oudebildtzijl

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Oudebildtzijl complementeren met additionele belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop spot jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Mussel afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen de moeite. Deze unieke verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een iPhone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon + jouw golfspullen. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oudebildtzijl

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn krassen op de auto of ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €950.000 oplopend tot €4.200.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €4,00 p/maand. Ga verder naar Nederlanden van Nu polis.

Rechtsbijstandverzekering Oudebildtzijl
Het product rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij reorganisatie en geschillen met de buren. Hierbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand variëren significant (vanaf €30,15 tot wel €32,50 per maand in maart 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Oudebildtzijl online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering