Woonverzekering Oost-Souburg Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €5,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Via deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering voor inwoners van Oost-Souburg. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle grote aanbieders zoals Huis In Eén Verzekeringen en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld bliksem, storm, inbraak, vandalisme verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Oost-Souburg juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, vandalisme, inbraak, diefstal, brand. Dit kan bijv. gaan om een gestolen laptop. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als frituurpan en stofzuiger? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Oost-Souburg? Start à la minute’onze vergelijker! Meestal gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren of Nederlanden van Nu verkopen deze pakket verzekeringen. Check ook: Noorden verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oost-souburg


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Vlissingen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en schroeischade. In het geval van een all-risk polisis bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Oost-Souburg kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag of een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van een onbruikbare koelkast. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. Vaak is het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoger eigen risico die oploopt tot €650.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oost-Souburg
Direct een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Op deze pagina bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Oost-Souburg gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die passen bij jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oost-Souburg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Oost-Souburg uitbreiden met extra interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref je handige specificaties (of check details over woonverzekering Meeuwen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezede moeite. Deze extra verzekering staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Uiteraard geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een laptop laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een tablet en drumstel. Waak voor oververzekering: misschien hebben jullie al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Oost-Souburg

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Denk dan aan een vlek in de vloer en geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.350.000 tot zo’n €3.400.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,65 p/maand. Ga verder naar Avéro Achmea pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oost-Souburg
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. bij ontslag of geschil met een verzekeraar. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (startend vanaf €25,95 tot wel €36,35 p/maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Oost-Souburg online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering