Woonverzekering Papenvoort Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Papenvoort. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle bekende aanbieders als bijv. Bruns ten Brink en Polis Direct die schade als gevolg van inbraak, bliksem, brand, vandalisme verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Papenvoort mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijv. vandalisme, water, inbraak, storm, diefstal. Dit kan bijv. gaan om kapotte meubels. Onder inboedel verstaan we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als sieraden en sportuitrusting? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Papenvoort? Start meteen met vandaag nog onze vergelijker! Vaak werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsbedrijven als HEMA en OHRA werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Orvelte verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-papenvoort


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Aa en Hunze? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als storm vanaf windkracht 7 en smeltschade. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of spelen met vuur? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Papenvoort kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. Doorgaans worden de kosten betaald met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €295.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Papenvoort
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Papenvoort moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Papenvoort

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Papenvoort completer maken met verschillende nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina spot je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Nieuw-Vossemeer afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels, aquaria of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een smartphone & gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs beschik je al over een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Papenvoort

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan het lichaam. Denk dan aan een deuk in de auto + ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €900.000 tot wel €3.100.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Lancyr dekking.

Rechtsbijstandverzekering Papenvoort
De polis rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Denk aan ontslag en ingevorderd rijbewijs. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met het UWV)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies verschillen nogal (beginnend bij €26,30 tot en met €30,40 p/maand in mei 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Papenvoort voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering