Woonverzekering Orvelte Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Orvelte. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en Turien en Co die schade door o.a. brand, vandalisme, bliksem, water (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Orvelte juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door brand, inbraak, water, diefstal, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan kleding. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als haarden en pantalons? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Orvelte? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als DAK en REAAL Verzekeringen hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Olburgen verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-orvelte


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Midden-Drenthe? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn inbegrepen. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en smeltschade. Bij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Orvelte kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan de woninggaat via de opstalverzekering, en gestolen spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot / een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. Meestal betreft het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot wel €455.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Orvelte
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Orvelte gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Orvelte

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Orvelte uitbreiden met een aantal belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna bekijk jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Minnertsga afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra verzekering is er bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een iPad of een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Orvelte

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Onder andere krassen op de auto + kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.100.000 tot zo’n €3.650.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ANWB polis.

Rechtsbijstandverzekering Orvelte
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Denk aan problemen op het werk & geschillen over een motorrijtuig. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan meerdere opties.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf €35,40 tot €27,35 per maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Orvelte op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering